Canon MAXIFY MB2150
search
  • Canon MAXIFY MB2150
  • Canon MAXIFY MB2150
  • Canon MAXIFY MB2150
  • Canon MAXIFY MB2150
  • Canon MAXIFY MB2150

Canon MAXIFY MB2150

€ 148,83
Inclusief belasting
Snel printen: 19 ipm in zwart-wit, 13 ipm in kleur
Verbinding met Wi-Fi netwerk voor rechtstreeks printen vanaf mobiele apparaten
Printen vanuit en scannen naar cloudservices
Inktverbruik van maximaal 1200 pagina's in zwart-wit en 900 pagina's in kleur
Blijf productief: lade voor 250 vel en ADF voor 50 vel
Aantal

  Veilige betaling

Veilige SSL-betaling

  Levering

Mondial Relay of Bpost

  Garantie

Op al onze producten geldt de wettelijke garantie van 2 jaar.

Hoge capaciteit en hoge kwaliteit

Veelzijdige printer, scanner, kopieerapparaat en fax voor het kantoor aan huis waar voor een laag bedrag per pagina een geweldige printkwaliteit in zwart-wit en kleur is vereist. De Canon-MAXIFY MB2150-serie heeft een grote papierinvoer voor 250 vel en een ADF (automatische documentinvoer) voor 50 vel en produceert prints met een uitzonderlijke kwaliteit, levendige kleuren en scherpe tekst, dankzij de markeerstiftbestendige en veegvaste DRHD-inkten. De Canon-MAXIFY MB2150-serie print A4-pagina’s snel af met 19 ipm in zwart-wit en 13 ipm in kleur. Bovendien is de eerste pagina (FPOT) beschikbaar in slechts 6 seconden.

Zuinig in gebruik

Zuinigheid staat voorop, van het lage energieverbruik van slechts 0,2 kWh (TEC) tot de afzonderlijk te vervangen kleurencartridges met groot volume. De zwarte cartridges hebben een ISO-paginacapaciteit van 1200 pagina's en de kleurencartridges van 900 pagina's, waardoor je je werk minder vaak hoeft te onderbreken. Het optionele multipack met 4 kleuren maakt extra kostenbesparend printen mogelijk.

Productief en gebruiksvriendelijk

De functie voor dubbelzijdig printen en ondersteuning voor allerlei papierformaten en -typen, van normaal A4-papier tot labels, enveloppen en fotopapier, en zelfs dubbelzijdige kopieën van identiteitsbewijzen, maken licht werk van veelgebruikte printtaken op kantoor. De printer is ontworpen voor productiviteit en is snel en gebruiksvriendelijk: of je nu print, kopieert, scant of faxt, het is allemaal even eenvoudig met het 6,2 cm (2.5 inch) TFT-kleurenscherm van de Canon-MAXIFY MB2150-serie.

Print via smartphones, tablets en de cloud

Apple AirPrint (iOS), Mopria en de Canon PRINT-app worden allemaal ondersteund, net als printen vanuit de cloud en zelfs het scannen en opslaan van documenten naar veelgebruikte cloudservices, zoals Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive en Concur. En met de Access Point-modus kunnen gebruikers van smartphones en tablets zelfs zonder Wi-Fi netwerk van de printer gebruik maken.

Controle- en onderhoudsmogelijkheden

Filtering van IP-adressen geeft alleen bepaalde gebruikers toegang, en de SMTP-ondersteuning maakt veilig naar e-mail scannen binnen een kantoornetwerk mogelijk. Systeembeheerders kunnen de printer snel en eenvoudig configureren en bepaalde handelingen verbieden, zoals naar USB scannen.

Eenvoudige netwerkintegratie

Systeembeheerders zullen zeker blij zijn met de Simple Network Management Protocol (SNMP)-compatibiliteit van de Canon-MAXIFY MB2150-serie, waardoor het extra eenvoudig is om de printer in bestaande kantoornetwerken te integreren. SNMP maakt een hele reeks aan beheer- en controlefuncties mogelijk, waaronder inktniveau, errorstatus en paginatelling.

Specificaties
quick-1st-print.png Eerste print beschikbaar binnen 6 seconden
50-sheet-adf.png Automatisch meerdere pagina's kopiëren
connectivity.png Wireless gebruiken en delen
500-sheet-capacity.png Productieve papierverwerking
screen.png 6,2 cm (2,5 inch) gebruiksvriendelijk scherm
scan-to-cloud.png Voor het uploaden van documenten naar cloudservices*
airprint.png Geschikt voor tablets en smartphones
high-page-yield.png Efficiënte XL-inktcartridges
0959C030

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.