Single Board Computer

Single Board Computer

Subcategorieën

 • Raspberry PI 3
  Ontdek ons uitgebreide assortiment Raspberry Pi 3, de veelzijdige single-board computer. Of je nu een computereigenaar bent of een ontwikkelaar, onze Raspberry Pi 3 biedt betrouwbare prestaties en uitzonderlijke flexibiliteit. Verken onze selectie en duik in de boeiende wereld van de Raspberry Pi.
 • Raspberry PI 4
  Ontdek de betrouwbare en veelzijdige prestaties van de Raspberry Pi 4, een referentie in single-board computing. Met geavanceerde mogelijkheden biedt de Raspberry Pi 4 een robuuste computerervaring. Verken ons assortiment voor innovatieve projecten.
 • Raspberry PI 5
  Ervaar de uitmuntendheid van de Raspberry Pi 5, een opmerkelijke innovatie in single-board computing. Profiteer van geavanceerde prestaties en geavanceerde functies voor uw computertaken. Verken ons assortiment en betreed een nieuw tijdperk van single-board computing.
 • Raspberry Pi Zero
  Ontdek de Raspberry Pi Zero-serie, compacte en krachtige Raspberry Pi-kaarten. Ideaal voor projecten waar ruimte cruciaal is. Kies voor prestaties in een miniatuurformaat. Bestel de jouwe nu.

Actieve filters